Project: La Réserve Knokke

Jaar: 2023

Prestigieus project voor La Réserve in Knokke

Indrukwekkende inkomhal en elegante luifel

Wie kent La Réserve Resort in Knokke niet? Samen met het bijhorende restaurant La Rigue – onder de hoede van sterrenchef Peter Goossens – is het een van de meest spraakmakende projecten in ons land. Met COVRR waren we vanaf de opstart in januari 2023 betrokken bij de realisatie. Met een tijdspanne van amper zes maanden was de deadline erg strak, maar het resultaat oogt adembenemend.

Tot ons takenpakket behoorde onder meer de constructie en afwerking van de portiekingang, de volledige plafondstructuur in de inkomhal en de elegante luifelstructuur bij het terras achteraan. Daarnaast verzorgden we alle binnen- en buitenbelettering tot in de puntjes. Vooraf brachten we het project ook al gedetailleerd in kaart met behulp van het geavanceerde 3D BIM-pakket HICAD.

In het project werd uitstekend samengewerkt met ons zusterbedrijf Publima, maar ook met architect Glenn Sestig en de opdrachtgevers zelf. Om af te sluiten nog wat cijfermateriaal: in de inkomhal werd in totaal 25.000 kilogram staal gebruikt, naast 3.200 kilogram aluminium en 24.000 kilogram afwerkingsmaterialen. Een gewichtig klusje!

In de inkomhal werd in totaal 25.000 kilogram staal gebruikt, naast 3.200 kilogram aluminium en 24.000 kilogram afwerkingsmaterialen.

Ontdek ook deze realisaties

Interesse in een samenwerking?