COVRR gevelbekleding

COVRR als partner voor
architecten en bouwbedrijven

COVRR is een vooruitstrevend en creatief maatwerkbedrijf.
Vanuit onze gloednieuwe fabriek in Zwevegem ontzorgen wij je in de realisatie van je geventileerde industriële gevel.
Op basis van jullie ideeën gaan wij op zoek naar vernieuwende materialen en technieken om die te realiseren.

Wil jij je klanten of bezoekers overtuigen, zelfs nog voor ze één voet binnen hebben gezet? Dan is een unieke bedrijfsgevel ongetwijfeld wat je zoekt. Blijf niet langer anoniem, maar laat jouw gebouw uitstralen waarvoor je bedrijf staat.

COVRR gevelbekleding

Voor architecten en bouwbedrijven

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend wat we met COVRR voor jou kunnen betekenen.

Meedenkende partner

Architecten, bouwaannemers en bouwheren vinden al jaren hun weg naar COVRR. Met de voeten op de grond werken we binnen de vooropgestelde timing en budgetten om mooie ideeën te realiseren.

COVRR profileert zich namelijk graag als meedenkende partner, die zowel over materialen als mogelijke afwerkingen advies geeft, maar uiteraard is het vooral ons doel om jouw droomproject te realiseren.

Actief in heel België

De hoofdzetel en het machinepark van COVRR zijn gevestigd in West-Vlaanderen, maar dat betekent uiteraard niet dat wij enkel bedrijfsgevels en gevelreclame in deze provincie maken. Integendeel zelfs, want met COVRR zijn we in heel België actief.

Bijgevolg kunnen architecten, bouwheren of ondernemers uit het hele land een beroep doen op onze betrokkenheid en de innovatieve kijk van COVRR. Wij onderzoeken namelijk voortdurend mogelijke nieuwe materialen en hechten ook veel belang aan duurzaamheid. Als je kiest voor een gevel van COVRR, wordt je gebouw een reusachtig visitekaartje en ervaren klanten of bezoekers hun komst als een belevenis.

Interesse in een samenwerking?