Durf ‘out of the box’ te denken bij een gevelrenovatie

Moodboard van COVRR

Kapotte stenen vervangen? Uiteraard. Aangetast voegwerk herstellen? Heel zeker. Voldoende isolatie en waterdichtheid verzekeren? Zonder twijfel. De praktische vereisten voor een gevelrenovatie worden doorgaans niet vergeten, maar haal je echt het maximale uit je project? COVRR helpt je graag out of the box te denken.

Als ondernemer wil je ongetwijfeld de doorsnee concurrent overtreffen en boven de massa uitstijgen. Geen dertien in een dozijn. Nu je een gevelrenovatie in het verschiet hebt, is het dan ook een unieke kans om die visie uit te stralen. Beperk je niet tot het oplappen van de bestaande gevel, maar doe je bedrijf alle eer aan en kies voluit voor creativiteit.

Krijg je als architect of aannemer de opdracht om een gevelrenovatie uit te voeren, ook dan staat COVRR paraat. Wij slaan namelijk graag de handen in elkaar met andere professionals om tot een topresultaat te komen.

Hoe COVRR een boost geeft aan gevelrenovaties

COVRR werkt samen met ervaren aannemers en architecten om samen creatieve gevels uit te tekenen en deze ook vakkundig te installeren. Door onze geventileerde cassettegevels te betrekken bij je gevelrenovatie kan je het imago van je bedrijf of eindklant een mooie boost geven. Een uitstraling die bij ambitieuze ondernemers past.

Wie een kijkje neemt op onze realisatiepagina, ziet bedrijven die opvallen. Onze ontwerpen zorgen ervoor dat gebouwen opgemerkt worden en herkenbaar zijn. We voorzien dan ook steeds een uitwerking die honderd procent bij de huisstijl van de onderneming past of spelen optimaal in op het ontwerp van de architect. Daarvoor gebruiken we verschillende duurzame materialen, die we in ons eigen atelier bewerken volgens de regels van de kunst.

Creatieve gevelrenovatie? Contacteer COVRR

Ben je klaar om uit de anonimiteit te treden? Wil je niet zomaar je gevel renoveren, maar terwijl ook het imago van je onderneming opkrikken? Of wil je als professional samenwerken met een echte expert in geventileerde cassettegevels? Dan ben je aan het juiste adres.

 Aarzel niet om contact op te nemen met COVRR.

Interesse in een samenwerking?