Diverse soorten geventileerde gevelplaten of gevelpanelen

Moodboard van COVRR

Bij COVRR maken we vaak gebruik van geventileerde gevelplaten of gevelpanelen om onze cassettegevels een creatieve touch te geven. En ook jij kan daar als aannemer, architect of bouwheer uiteraard een beroep op doen. 

Wat zijn geventileerde gevelplaten of gevelpanelen precies?

Wanneer we gebruik maken van geventileerde gevelplaten of gevelpanelen plaatsen we eigenlijk plaatmateriaal tegen de bestaande gevel. Welk materiaal dat is, hangt sterk af van de toepassing en de look die we willen creëren. Er is dan ook heel wat flexibiliteit in de materialen, kleuren, vormen of afmetingen. Die flexibiliteit laat ons toe om uitstekend in te spelen op de ontwerpen van architecten. 

Door de beperkte opbouw zijn geventileerde gevelplaten enorm handig bij gevelrenovaties en bovendien zijn ze ook opvallend licht en dun.  

Reken op COVRR voor je geventileerde gevelplaten of gevelpanelen

Zoals je ziet, zijn er ontzettend veel mogelijkheden als je gebruik wil maken van geventileerde gevelplaten of gevelpanelen. Enerzijds is er de materiaalkeuze, anderzijds de creatieve manier om ermee om te gaan. Het spreekt dan ook voor zich dat de experts van COVRR je graag adviseren. 

Bedrijven kunnen ons rechtstreeks contacteren voor een voorstel, maar wij slaan ook graag de handen in elkaar met architectenbureaus om samen unieke gevels te creeren. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons team voor een vrijblijvende afspraak.

Interesse in een samenwerking?