COVRR als creatieve partner voor geventileerde gevelbouw van bedrijven

Moodboard van COVRR

Wie denkt aan gevelbouw voor bedrijven, ziet dit vaak als een deel van het geheel. En dus als de taak van een architect, bouwaannemer of bouwheer. Met COVRR werken we dan ook graag samen met deze professionals om de gevelbouw net dat tikkeltje extra uitstraling te geven.

COVRR staat garant voor creativiteit. Unieke realisaties die jouw bedrijfsgevel helemaal op de kaart zetten. Daarbij durven we gewaagde materiaalkeuzes te maken, om zo tot een stijlvol resultaat te komen. Bij onze materiaalkeuze is ook duurzaamheid steeds een belangrijke pijler.

Meedenkende partner voor gevelbouw

Uiteraard willen we niet alleen dat onze bedrijfsgevel uniek zijn en prachtig ogen, het moet ook honderd procent kwalitatief zijn. Net daarom werken we graag samen met bekwame architecten, bouwaannemers of bouwheren, zodat het plaatje helemaal klopt en we samen een duurzame constructie kunnen afleveren.

Zo stemmen we samen af welke gevelelementen wij al kunnen afwerken in onze productiehal en welke afwerkingen ter plaatse uitgevoerd moeten worden. Door de handen in elkaar te slaan met de andere professionals, werken we zo efficiënt mogelijk en dat komt ook de eindklant ten goede.

Een grote troef van COVRR is bovendien dat we de werkzaamheden niet alleen feilloos uitvoeren, maar ook onze expertise delen. Als meewerkende partner kunnen we de architect of aannemer in grote mate ontzorgen. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitstekende materiaalkennis en kunnen we dit afstemmen op het bouwproject en de sector van de klant. Bovendien blijven we steeds op zoek naar nieuwe, innovatieve materialen die een boost kunnen geven aan onze realisaties.

Hoe ziet unieke gevelbouw eruit?

Wie een kijkje neemt op onze realisatiepagina, ontdekt snel onze visie op unieke gevelbouw. Wij mikken op ontwerpen die opvallen in het straatbeeld, maar toch erg smaakvol zijn.

Wil je met jouw bedrijf uit de anonimiteit treden? Of ben je als architect of aannemer op zoek naar een betrouwbare partner voor gevelbouw? Aarzel dan niet om contact op te nemen met COVRR.

Interesse in een samenwerking?