De kracht van creatieve gevelreclame

Moodboard van COVRR

Met COVRR maken we creatieve bedrijfsgevels in tal van materialen. Wie een kijkje neem bij onze producten leest onder meer over aluminium cassettegevels of een afwerking in cortenstaal. Maar voor je zover bent, moet je natuurlijk beseffen wat de meerwaarde van professionele gevelreclame is. Zowel als aannemer, architect of als opdrachtgever is het belangrijk om hier bij het ontwerp voldoend bij stil te staan.

Waarom kiezen voor unieke gevelreclame?

Een bedrijfsgevel inzetten als visitekaartje? Dat is ons doel bij COVRR. Wij maken geventileerde cassettegevels in aluminium, cortenstaal of tal van andere materialen. Geen ‘one site fits all’, maar wel een individuele aanpak die perfect bij het bedrijf past en de juiste waarden uitstraalt. Toch zijn er enkele algemene voordelen die gepaard gaan met creatieve gevelreclame.

• Een eerste indruk die ook écht indruk maakt. Zowel voor de eigen werknemers als voor (potentiële) klanten. De juiste gevelreclame geeft de zichtbaarheid van een bedrijf een forse boost.
• Merkherkenning. Als onderneming ben je vast ook online en via andere communicatiekanalen aanwezig. Die stijl trekken we graag door in de herkenbare gevelreclame. Zo maakt de gevel voortaan deel uit van de volledige bedrijfsreclame.
• Flexibiliteit. Enkel een logo op de gevel? Of als onderneming je naam op de gevel? Voor een gepersonaliseerde geval heb je alle flexibiliteit. Een geventileerde cassettegevel – die als het ware een schil rond je gebouw vormt – geeft je echter de kans om je volledige gevel in het nieuw te steken.
• Topkwaliteit. Wij pakken uit met creatieve gevels, maar die moeten in eerste instantie van een feilloze kwaliteit zijn. Weerbestendig, kleurvast en geschikt om het bedrijf vele jaren de uitstraling te geven dat het verdient.

Slimme combinatie met lichtreclame

Beslist dat je voluit gaat voor een unieke cassettegevel? Of wil je als architect of aannemer een beroep doen op de expertise van COVRR voor je project? Uitstekend! Dan rest je nog de materiaalkeuze – uiteraard met uitgebreid advies van onze experts – en de optie om ook lichtreclame te voorzien in de creatieve gevelbekleding. Zo is de vernieuwde gevel dag en nacht zichtbaar voor potentiële klanten.

Meer weten over de gevelreclame van COVRR of wens je een afspraak met een adviseur? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij staan je graag bij voor de creatieve cassettegevels voor bedrijven.

Interesse in een samenwerking?